EN TYPISK BEHANDLING PLEJER AT FORLØBE SIG SÅLEDES:

Du ligger på briksen, typisk på ryggen med tøjet på eller med så meget på som du befinder dig godt med. Har du behov for lokalbehandling med bindevævsmassage, organmassage eller ansigtsløftningsteknik foregår det indimellem direkte på huden på det specifikke område. Ellers behandler jeg almindeligvis med kranio sakral terapi uden på tøjet ved at holde på kroppen i nogle bestemte, blide greb, hvor jeg får rigtig god kontakt med nervesystemet.

I en behandling vil jeg kombinere alle mine behandlingsformer efter den enkeltes behov, så en behandling vil næsten altid bestå af mere end en behandlingsform alene og indimellem af alle 4 : kranio sakral terapi, bindevævsmassage og herunder organmassage eller ansigtsløftningsteknik. For dig vil det ofte være svært at skelne dem, da metoderne ligner hinanden og flyder sammen til en helhedsbehandling, hvor du slapper af og måske døser hen i let søvn.

Jeg afsætter ca. 50 minutter til behandling inklusiv snak, hvis du er voksen eller kommer med et barn på 10 år og derover. Kommer du med et barn på 0-9 år afsætter jeg ca. 25 minutter til en behandling.

Jeg giver en ærlig og helhjertet behandling og gør mit bedste for hver og en, der kommer til mig.

Kranio Sakral Terapi i Odense - Barn