Flere af mine klienter har skrevet til mig om deres oplevelser af min kranio sakral terapi behandling.

Jeg har udvalgt historier både fra både voksne og børn, som du kan læse mere om nedenstående.

Børn

Mit barn er blevet behandlet hos Dorte Larsen for funktionelle mavesmerter. Under de 2 behandlinger mit 9 årige barn modtog, skete der en gradvis og markant udvikling af mit barns selvværd og selvtillid. Denne udvikling medførte en større grad af robusthed og mod i forhold til bla sociale relationer. Mit barn har ikke længere mavesmerter.
Dorte arbejder med det hele menneske og har en skarp intuitiv fornemmelse af problemets rod. Dortes behandling sætter processer i gang, som arbejder både under og efter behandlingen.
Behandlingen løser ikke kun det problem, man henvender sig med. Den påvirker også andre niveauer. Et tilbud, som det etablerede behandlingssystem endnu ikke kan tilbyde.

Jeg kan varmt anbefale kranio sakral terapi hos Dorte.

G.P.

Fra vores søn var ca 10-11 år havde han tit ondt i maven om aftenen og natten. Det pressede et bestemt sted højt i maven. I begyndelsen varede det et døgns tid, og så var han frisk igen. Vi talte selvfølgelig både med vores søn og hans lærere og udelukkede dermed, at der var en psykisk grund til hans ubehag.
Fra 12 års alderen blev det mere hyppigt, smerterne blev værre, og han fik også kvalme. Han havde 1-2 sygedage om ugen. Til sidst blev det så slemt, at han ikke kunne komme i skole, smerterne var konstante. Han gennemgik utallige undersøgelser og fik taget afføringsprøver og blodprøver. Han fik medicin mod mavesyre., og vi prøvede diverse diæter, intet hjalp.
En veninde foreslog organmassage, og vi fandt Dortes hjemmeside og fik en tid hos hende. Den første behandling fik smertene til at gå væk men kun kortvarigt. Efter 2.behandling fik han det betydeligt bedre og efter kun 4 behandlinger var han helt symptomfri! Behandlingerne er meget blide, og han slappede af og faldt altid i søvn. Det er skønt at se, han nu kan bevæge sig frit og ikke er sammenkrummet af smerter. Vi har fået vores glade og livsglade søn igen.

Vi kan kun anbefale Dorte, og ville ønske vi var kommet der først i forløbet, så kunne meget værre sparet!

Jeg søgte efter hjælp til min dreng på 5 år, som ikke kunne trives i sin børnehave. Han havde svært ved at fungere socialt med andre børn og blev udadreagerende, hvis han følte sig misforstået. Det mundede ud i, at han bed eller slog både børn og voksne. Han kunne ikke skabe sociale relationer til andre børn og eksploderede ved irettesættelse og var desuden motorisk urolig. Vi syntes efterhånden, det var et stort problem, og det tog hårdt på hele familiens kræfter. Det er meget hårdt, når ens lille dreng ikke fungerer socialt.

Allerede efter 1. behandling faldt tingene på plads. Han har ikke slået siden, er nu meget mere velafbalanceret og trives fint. Han leger og indgår i sociale relationer med andre børn som aldrig før. Vi har simpelhen fået “en ny dreng”, hvilket har givet hele familien ro og overskud.

Jeg har også selv haft stor effekt af behandlingerne hos Dorte, da jeg før led meget af myoser i nakke og skuldre samt hovedpine. Før spiste jeg hovedpinepiller hver uge og gik til massage jævnligt. Nu kan der gå 1/2 år imellem, jeg har brug for en behandling hos Dorte for at holde myoserne og hovedpinen væk – og helt uden piller!

Jeg vil hermed gerne anbefale kranio sakral terapi til andre.

Marlene Christensen, Bogense.

Jeg vil gerne fortælle om min erfaring med Dorte´s behandling. Jeg blev bekendt med Dorte´s behandling da flere i min omgangskreds havde haft god virkning af at komme ved Dorte.

Det er nu ikke mig selv, men min dreng på 7 år som har haft en god virkning af den behanding Dorte kan tilbyde.
Hans for historie er at han siden skolestart, 0.klasse, august 2010 har døjet med ondt i maven med mere. Lægen kunne ikke finde nogen fysisk årsag. Hans symtomer var ondt i maven, mave kramper, ville ikke afleveres i skolen, græd og var urolig til tider aggresiv.
Hans symtomer forsvandt ikke efter den første behandling, men der kunne mærkes en lille forbedring. Efter første behandling fik han utrolig dårlig mave ca. 1 døgns tid. Men Dorte havde forberedt os på at kroppen ville reagere. Derefter skete der løbende en forbedring og som også fortsætter efter at Dorte har afsluttede ham.
Han klager nu ikke over ondt i maven, afleveringen foregår stille og roligt uden skrig og gråd, og hans korte lunte er blevet væsentligt forbedret.

Jeg kan derfor varmt anbefale Dorte på grund af hendes faglige kunnen ligeledes har hendes rorlige og venlige sind været med til at gøre det til en positiv oplevelse at komme hos Dorte.

Maria B. Pedersen

Da jeg var hos Dorte så jeg at hun også var uddannet til at behandle baby’er og børn. Det benyttede jeg mig også af da jeg fik min datter. Hun var skæv i sin holdning (bananform), ville ikke ligge på ryggen og sov kun korte lure om dagen. Efter 3 behandlinger hos Dorte lå min datter fint og tog nogle rigtig gode lange lure, og begyndte nu selv at ville om på ryggen. Det havde også hjulpet på den luft min datter havde i maven. Det virkede som om min datter nu kunne slappe af når hun sov, at hendes krop ikke længere var spændt op indefra.

Da min datter så kom til det at skulle gå, ville hun ikke rigtigt og når hun endelig stod på benene, ville hun gerne stå på tær. Jeg tænkte, det skal Dorte lige kigge på.
Ved første behandling nåede vi ikke så meget, da min datter absolut ikke ville have at Dorte rørte hende, Dorte trykkede jo nogle steder der var ømme. Men Dorte havde rigtig god tålmodighed og var meget rolig og det gjorde at min datter fik god oplevelse af behandlingen. Efter 1. behandling kunne jeg ikke se den store forskel, men lidt måske. 2. behandling gik helt anderledes. Dorte havde været smart og finde lidt legetøj og mens min datter undersøgte det, fik hun behandling. Dorte fik dog en gang i mellem “blinket” når hun trykkede et rigtig ømt sted, men det gik rigtig godt. Efter et par dage stod min dejlige datter normalt på fødderne og kom forrygende hurtigt igang med at gå. Hende balance var også blevet betydelig bedre.
3. behandling gik også godt. Efter den kom der ikke nogle kvante-spring men nu var min datter også tilbage på det rette spor, og så skal det jo gå i hendes tempo.

Jeg er rigtig glad for på egne og min datters vegne at vi har mødt Dorte. Det er især en stor glæde at se sin datter få det bedre efter behandling hos Dorte.
Stor tak til dig Dorte, fortsæt endelig dit gode arbejde , vi kommer i hvert fald forbi dig, når vi skal “justeres” 🙂

Mange gode og glade tanker og hilsner fra Rune Bartholin Augustinus og Alva

Min datter på ca 9½ år havde i en periode på ca 1½ år haft ondt i maven – nogen gange værre end andre. Grunden kunne vi ikke finde. Ingen gjorde noget forkert, hun fungerede fint i skolen – både fagligt og socialt. Det virkede som om hun fik ondt på forhånd – “hvis jeg nu får ondt i maven ?”

Vores hverdagsmorgener var efterhånden meget udmattende.Tilsidst var vi som forældre ved at miste modet ! Uanset hvad vi gjorde virkede det ikke, og dog….allerede efter vores første besøg hos Dorte, har vi ikke mærket det mindste til den nervøse mavepine. Vi har fået en glad pige igen og en mere overskuelig dag – lige fra morgenstunden.

Tanja Zielke

Jeg vil lige fortælle om vores oplevelser med kranio sakral terapi.
Min datter på 9 år har i ca. 3 mdr. gået til kranio sakral terapi, Hendes problem er at hun har nogle indlæringsvanskeligheder, hun har generelt svært ved det hele dansk-matematik, hun har svært ved at huske de ting hun får forklaret og kan tit ikke se det logiske i eks, matematik hun var før sommerferien rigtigt meget træt af skolen og ville ikke af sted, lektier var et marridt hun havde ingen lyst til overhovedet at prøve at løse en opgave.
Jeg havde hørt om kranio sakral terapi gennem min mor der havde været til et foredrag, og prøvede at få en tid til min datter.
Hun fik en behandling inden ferien og har efterfølgende fået 5-6 behandlinger , og hun elsker at få behandling, det er så dejligt siger hun , og tit falder hun i søvn imens.
Det vi så har oplevet efterfølgende er at hun er forandret med hensyn til skolen, hun er ikke pludselig blevet god til det hele ,hun syntes skam stadig det er svært at lave matematik.

Men hun er blevet optimistisk, hun har mod på og lyst til at lære , og hun ser ikke sort på tingende længere . lektier laver hun uden brok og gråd.
Og hun har ikke en eneste gang sagt at hun ikke vil i skole som hun før gjorde næsten hver dag. Vi oplever at hun er blevet mere glad .
Hun er blevet mere tilpas og vi har ikke de samme konflikter længere pga. hun er træt af at gå i skole.

Vi har været glade for at komme hos Dorte jeg har selv fået nogle behandlinger og det gir en utrolig velvære bagefter.

Med venlig hilsen
Heidi

Jeg har en dreng på 5 år som lider meget af vokseværk. Det er især i benene og i og omkring hans knæ. Nogen dage har han så ondt, at han f.eks ikke vil cykle eller til svømning. Derfor er det bare så dejligt, at vi nu har fundet Dorte som er rigtig god til, at få smerterne væk. Vi brugte også Dorte med succes da han kom til skade med sin ryg efter vild leg i børnehavens tumlerum. Vi håber rigtig mange børn og voksne vil gøre brug af disse virkningsfulde behandlinger for de hjælper virkelig ☺

Tak for hjælpen fra
Gitte Sørensen

Julian er født 31.10.1995 han har siden den dag kun sovet 4 timer i døgnet. Han er diagnostiseret som et barn med ADHD og Asperger (en form få autisme).
Jeg har gennem en kollega hørt om kranio sakral terapi, og på nettet fandt jeg så Dorte som holdt en åben aften hvor hun fortalte om kranio sakral terapien.
Vi havde allerede prøvet forskellige alternative terapier, så at Julian fik lært at læse i ansigter og kigge på den som taler til ham, motorikken og koncentrationen skulle forbedres.
Den første behandling hos Dorte tog jeg selv, fordi Julian skulle forberedes, og jeg først vil se hvad der sker, inden Dorte fik lov at tage hånd om Julian.
Jeg regnede ikke med at Julian kunne ligge og tage mod hele behandlingen, men han tog rigtig godt i mod.
Efter den første behandling var Julian fuldstændig oppe at køre, så han skulle nå en hel masse bagefter og blev ved med at tale utrolig meget. Først senere da vi var hjemme, opdagede jeg, at han ikke som han plejede at gøre alle ting samtidig, men nu en ting ad gangen.
Siden den dag og de næste timer hos Dorte kan vi se forskellige fremskridt:
Julian er blevet roligere.
Julian holder bedre orden (hjælper til).
Julian sover mere og slapper mere af (også under terapien).
Julian selv synes han få bedre luft gennem næsen (han har forskellige allergier).
Julians krop er mere oprejst, han står mere lige og kan bedre holde balancen.
Julian sider roligere ved spisebordet (det kunne han ikke tidligere).
Julian søger selv kontakt, og man kan endelig få lov at nusse ham.
Julian er blevet mere nærværende og giver mere øjenkontakt, når man er sammen med ham og taler med ham.
Vi opdager hver gang efter en behandling nogle nye fremskridt, både store og små ting.
Her i ferien har Julian fået kæledyr (ildere) og for første gang holder han selv styr på alt og tager selv ansvaret. Han skal nogle gange have en hånd med, men han sørger selv for mad, vand og gør rent. Det har givet Julian mere selvtillid, plus at han begynder at knytte sig til dyrene og kæler med dyrene.
Alle dagligdags ting er blevet mere rolige, og endelig kan vi som familie slappe mere af.

Mange Tak Dorte!
Jeg er glad fordi vi mødte dig.

Stefan, Julian og Sandra fra Odense

For 4 mdr. siden havde jeg en dreng (4 år) som var ked af, at gå i børnehave, som havde svært ved, at lege med de andre, som tit slog og var voldsom. Han var altid i bevægelse og han var meget hurtig og havde svært ved, at slappe af. Han var ked af det og havde det ikke godt. Nu har jeg en dreng der er glad og som glæder sig til, at komme i børnehave. Han er blevet meget roligere og kan nu finde ud af at lege med de andre børn. Jeg høre ofte “det er helt vildt som han har forandret sig,hvad er der dog sket med ham”Ja hvis du spørger ham selv, så har Dorte nusset alt det triste væk!
Hvis jeg tidligere havde kendt til denne form for behandling var jeg kommet med ham kort tid efter han blev født. Han var meget skæv i både hovedet og i kroppen efter en meget hård og kompliceret fødsel så han havde uden tvivl haft brug for det allerede den gang.

I dag er jeg ikke tvivl det virker og uden denne behandling havde jeg ikke haft en glad og velfungerende dreng. Derfor anbefaler jeg trygt denne behandling.

Tak for nu, vi ses igen.

Fra Gitte og Mikkel, Fjelsted

Voksne

En fysioterapeut anbefalede mig på et tidspunkt at få noget bindevævsmassage, fordi jeg havde mange spændinger i kroppen, hvilket betød at jeg har døjet med stammen og tit har haft hovedpine og ømhed i kroppen.
Jeg valgte Dorte som behandler – og det har jeg ikke fortrudt. Selve behandlingsformen er er utrolig blid, nænsom og meget afslappende.

Virkningerne af behandlingerne er meget tydelige, idet jeg er blevet meget mere afspændt og har fået mere kropsfornemmelse. Behandlingerne har været med til at have positiv effekt på mine problemer med stammen, hovedpine og ømme, spændte muskler.

Jeg kan varmt anbefale Dorte.

Simon, Odense.

Jeg var sygemeldt med stress og døjede nu og da med en discus proplaps, der var tre år gammel.
Efterhånden i behandlingsforløbet mærkede jeg tydeligt forandringer i min krop. Den føltes mindre og mindre træt og anspændt.
Efter ca 3 mdr sygemelding startede jeg på arbejdet på nedsat tid, efter 5 mdr på fuld tid igen. For første gang siden discus prolapsen kunne jeg desuden foretage havearbejde ubesværet igen.

P.C. Odense.

Dorte hjalp mig med at slappe af og mærke min krop. Desuden var hun super god til at lytte på, hvad der nu lige fyldte i mit hoved …
Hver behandling var en ny oplevelse, hun “pillede” altid ved noget nyt – men det føltes altid dejligt.
Vi har haft en masse, gode samtaler. Hun har hjulpet mig med at se tingene på en anden måde, når det har været “helt mørkt” for mig. Hun har givet mig redskaber til at håndtere mine udfordringer.
Desuden har hun fået mig til at slappe af. En behandling hos Dorte er det bedste jeg kan gøre for mig selv. Hun kan hjælpe mig med at finde roen igen 🙂

Susanne, Odense.

Jeg fik behandlinger som højgravid, og det var næsten endnu mere dejligt end mit første behandlingsforløb. Denne gang havde jeg problemer med ligament- og bækkensmerter. Dem fjernede Dorte helt.

Jeg blev afslappet af behandlingerne. Det føltes som om, der kom mere plads til babyen…
Jeg fik mindre ondt og kunne bedre bevæge mig. Desuden fik vi nogle dejlige samtaler, der kunne hjælpe mig mod min bekymring for fødslen.

Susanne, Odense.

D. 18. juni 2011

Jeg og min datter har været hos Dorte en del gange gennem de sidste par år og vil gerne fortælle om mine oplevelser.

Jeg startede med at komme hos Dorte fordi jeg havde et problem med at mit ene ben var lidt længere end det andet. Jeg gik med indlæg i min ene sko. Det gjorde at jeg blev skæv i min holdning (bækken, ryg osv.). Efter første behandling føles det mærkeligt at rejse sig op fra briksen. Det virkede som om jeg stod helt forkert på mine ben.Men det føles forkert på den gode måde. Med det mener jeg at jeg havde lige meget vægt på hver fod uden at skulle kompencere i bækkenet, dette både når jeg stod i strømpe sokker og også når jeg tog sko på, uden indlæg.Jeg kunne også mærke at min krop var mere afslappet, nu skulle den ikke “kæmpe” for at kompencere. Jeg vænnede mig i løbet af dagen til min nye holdning.

Dorte havde fortalt hvad jeg kunne vente mig og det var rigtig godt. Hun fortalte at jeg nok blev mere træt om aftenen og jeg skulle huske og drikke rigeligt med vand.
Hun havde helt ret. Jeg fik herefter 2 behandlinger for at støtte op om den første behandling. Herefter har jeg ikke haft problemer med længden af mine ben, og fjernede indlægget efter 1. behandling.
Efterfølgende er jeg kommet hos Dorte efter behov. Jeg føler mig rigtig tryg hos hende og kan varmt anbefale hende. Jeg har ikke prøvet at det tog hende mere end 3 behandlinger at “løse” problemet, det synes jeg er rigtig flot. Det er en fanfastisk oplevelse at ligge på briksen og mærke hvordan Dorte med stor omhu får løsnet op på mine spændinger. Det føles som om muskler, sener osv der holder knoglerne på plads, lige så stille glider på plads, hvor de skal og bliver løsnet eller strammet op. Lige når Dorte begynder at trykke kan det værke en del, men det er ikke en ubehagelig værken. Den bedste måde at beskrive det på er, at det er ligesom når fint sand løber gennem et lille hul i en si og der stille og roligt opbygges et lille bjerg, af sand nedeunder som lægger sig tilrette. Bjerget har helt sin egen måde at opbygge sig på, og det eneste man kan er bare at sidde og nyde synet og ro’en.

En ting jeg er rigtig glad for ved Dorte er hendes evne til at se hele personen, hun skal behandle. Hun kigger ikke “bare” på problemet, men spørg indtil hvordan man selv oplever det og hvad der sker i ens liv. Jeg har fornemmelsen af at Dorte er en af de behandlere som ser sammenhæng mellem det fysiske og det psykiske.

Det er her meget vigtigt for mig at sige at jeg på ingen måde føler hun overtræder grænsen for hendes arbejdsområde, som jeg ser som det rent fysiske. Hun klare denne “balance-gang” til UG, med kryds og slange

😉 Det gør mig rigtig glad og meget tryg.

D. 12. marts 2011

Jeg var hos Dorte første gang i maj 2010. På det tidspunkt havde jeg lidt af svimmelhed i knap 5 år. Min svimmelhed var så voldsom, at jeg blev indlagt på sygehuset i 8 dage. Det hjalp dog ikke på svimmelheden, så efter gode råd fra familien på Fyn, besluttede jeg at prøve en kranio-sakral behandling hos Dorte. Det hjalp omgående på svimmelheden. Jeg har nu været hos Dorte 5 gange, og udover at jeg ikke er svimmel mere, er en række af de skavanker, der kommer med alderen – såsom ondt i ben, skulder og nakke, også væk. Det er jeg rigtig taknemmelig for.

Hilsen Dagmar 84 år, Guderup

D. 24. juni 2010

Jeg fik en blodprop i hjertet for ca. 3 år siden, 7 dage efter operationen væltede det indre system med først 7½ l væske derpå 6 l og 5½ l omkring lunger og hjerte. Efterfulgt af på det tidspunkt en ubelejlig lungebetændelse.
Disse sammensatte oplevelser ændrede totalt mit søvnmønster, hvorefter jeg kun sov 2 til 3 timer pr nat.
Af min læge fik jeg ordineret indsovnings piller som blev prøvet i 10 måneder. Søvnen blev 1 til 2 timer længere men jeg var konstant dobbelt så træt og gik rundt som en zombie. (meget ubehageligt)
Så pillerne blev droppet, så hellere leve med at have svært med ikke at kunnet finde hvile eller sove.

Min ekskone som er et fantastisk menneske, havde en klar fornemmelse af at nogle behandlinger med Kraniosakral terapi måske kunne hjælpe, hun anbefalede mig at tage kontakt til Dorte Larsen.
Dette gode råd fulgte jeg gudskelov og fik en tid hos Dorte. Og sjælden har jeg været mere glad for et godt råd.
Fra første behandling hos Dorte har mit søvnmønster er ændret total, jeg sover ikke som i gamle dage, men det er meget tæt på. Samtidig har jeg fået meget mere ro inderst inde.
Fra 3. behandling og frem til nu hvor jeg har været gennem 8 behandlinger kan jeg virkelig mærke hvordan blodproppen og operationen har påvirket mig gennem de seneste 3 år.
Jeg kan nu tydelig se at jeg har været meget i ubalance, endda så meget at jeg må have været ganske ulidelig at være sammen med for mine allernærmeste og andre tæt på mig.

Efter store oplevelser omkring behandlingen hos Dorte, har jeg nu en følelse af der er kommet meget mere harmoni og balance i kroppen og at jeg meget nemmere slapper af.
Ja faktisk føler jeg at jeg igen er blevet nemmere at omgås (måske mine egne drømme, men det gør i hvert fald livet nemmere).

Kranio sakral terapi har jeg selv oplevet som en meget behagelig form for massage, som giver et utroligt velvære og en behagelig afslappethed i kroppen, det er fantastisk at mærke hvordan behandlingerne bliver mere og mere intense, det er ligeledes imponerende at mærke, så meget velvære man får pr. behandling. Det vil jeg fremover ikke undvære.

Dorte er en fantastisk dygtig terapeut og jeg vil varmt anbefale hendes ekspertise.
Jeg har allerede været så heldig at kunne anbefale Dorte til andre i min omgangskreds, de har alle været meget begejstret.

Varme hilsen fra en på 64 år med et anderledes liv.

Preben Munch
Beboerkonsulent
Sædekildegårdvej 109
5250 Odense SV

Jeg har i flere år været plaget med iskiassmerter. Jeg har gået til behandling hos fysioterapeut mange gange. Det har ikke hjulpet mig.
Jeg har mange gange vågnet om natten med smerter, hvor jeg har siddet på sengekanten og prøvet og finde en stilling hvor jeg kunne finde ro i ryggen.
Jeg har nu gået til behandling hos Dorte Larsen. Efter 3 behandlinger er jeg blevet helt fri for smerter. Disse behandlinger kan jeg kun anbefale.

Tømrermester Jørn Rasmussen, Ejby

Som født på ny! Ja, det er ikke overdrevet, at det er følelsen af at være blevet en helt ny mand med et helt nyt liv.

Jeg fik en blodprop i hjertet for ca. 5 år siden og har haft ondt i ryg, nakke og lunger siden – har haft vejrtrækningsproblemer – har ikke kunnet finde hvile, ej heller sove om natten pga vejrtræknings problemer.
Det skal tilføjes at jeg aldrig har røget.
Dertil kom der en skilsmisse for ca. 3 år siden, der gav mig yderlig et psykisk knæk – så nu var jeg på nul både fysisk og psykisk.Det har været et helvede, hvor jeg var tæt på at opgive alt.

Jeg har været igennem UTALLIGE undersøgelser hos læger og specialister. Er undersøgt udvendig og indvendig og scannet på kryds og tværs.
Blev sendt til Fysioterapeut og Kiropraktor….alt uden den store virkning. Jeg har taget meget smertestillende, for det var, hvad lægerne kunne tilbyde.Havde en følelse af at være opgivet af lægerne.
Men på trods af piller, har jeg ikke kunnet finde hvile eller sove, for når jeg gik i seng for at sove, kunne jeg ikke sove pga luftmangel.
Så stor var min skepsis selvfølgelig, da en kammerat anbefalede mig at tage kontakt til Dorte Larsen – for hvad kunne Kranio Sakral Terapi gøre som etablerede læger og specialister ikke kunne gøre?!!

Men jeg fulgte rådet og fik en tid hos Dorte.

Og så skal jeg da lige sige, at SÅ skete der noget….fra DAG 1…
Fra at være på nulpunktet, både fysisk og psykisk gik det efter kun 3 behandlinger fra 0-100 …mine smerter i ryg, nakke m.v. mindskedes i en sådan grad at jeg troede det var løgn!!…jeg kunne trække vejret…jeg kunne sove om natten….imponerende, ja ikke mindre end fantastisk.
Hvad det etablerede lægesystem ikke kunne gøre for mig på 5 ÅR….gjorde Dorte på 3 UGER!!
At komme i behandling hos Dorte, har gjort, at jeg har fået mit liv tilbage, både fysisk og psykisk.
Jeg er på vej ud af smertestillende piller, forbruget er reduceret med 50 %.

Dorte er fantastisk dygtig og jeg vil varmt anbefale Dorte og hendes ekspertise.
Min skepsis blev (heldigvis) gjort til skamme.

Mange varme hilsner og anbefalinger

Mogens Nielsen, 57 år
Eskildstrup, Nordfyn

Jeg har i en periode fået kranio sakral terapi hos Dorte Larsen.
Jeg har i mange år døjet med angst , jeg havde læst at andre havde haft gode erfaringer med kranio sakral terapi og ville selv prøve.

Det jeg selv har oplevet er at det for det første er en meget behagelig form for massage , som giver et utroligt velvære bagefter samt en behagelig afslappet fornemmelse i kroppen. Man her helt lyst til at sove bagefter.
Jeg har været meget anspændt i nakke og skuldre og jeg har ikke kunnet sidde på en spisetuestol ret længe ad gangen pga spændninger.
Disse er helt forsvundet efter de behandlinger jeg har fået 5-6 stk.

Med hensyn til min angst har jeg fået det meget bedre fordi jeg nu kan slappe af i kroppen og ikke længere er så anspændt.
Jeg kan stadig opleve at få angstandfald men det er i mindre grad end før jeg startede med at få kranio sakral terapi.
Jeg har en følelse af der er kommet mere harmoni i kroppen og det er nemmere at slappe helt af.

Jeg kan varmt anbefale det til andre. Jeg er bare ked af jeg ikke havde hørt om det for flere år siden.

Hilsen Heidi Jørgensen

Jeg har nu besøgt, Dorte nogle gange og bliver vær gang, meget overrasket over hvad denne blide og behagelige teknik kan gøre, jeg må indrømme at jeg første gang var noget skeptisk ,jeg kunne ikke være til i min ryg dagene efter , men det var jo selvfølgelig fordi den nu sad hvor den skulle og det jo netop var uvant , men jeg kunne meget hurtig mærke at det var bedre, min løbestilling var meget bedre. Den kraftige hovedpine jeg tit havde var nu ikke så slem.

Jeg har altid haft, et meget skævt træk i mine kæber, efter en behandling var der næsten rette op på det .Det er ikke til at forstå at der sker så meget med ens krop og samtidig at det kan være sååååå dejligt. I forbindelse med en behandling brugte hun nogle ansigts tekniker, Den dag lovede jeg mig selv, at når jeg næste gang havde overskud på kontoen , ville jeg give mig selv en opløftning.

Kæmpe tak og på gensyn Heidi Damkjær

For 7 år siden fik jeg 2 discusprolapser i ryggen med smerter især ned langs højre ben, det betød bla. at min fod var følelsesløs. Det betød, at jeg ikke længere kunne klare mit arbejde og at jeg fik tilkendt en førtidspension. Jeg kunne ikke gå ret langt og hverdagens opgaver var svære, at klarer både psykisk og fysisk. Mit blod omløb var meget dårligt og jeg frøs altid på mine fødder. Jeg sov dårligt om natten, da jeg ikke kunne ligge på hverken højre eller venstre side pga smerter og uro ned i benene. Allerede efter 1. behandling hos Dorte forsvandt smerterne i benene næsten helt, så jeg kunne få ro til at sove om natten og jeg opdagede at jeg i nattens løb pludselig vågnede på højre side, som jeg ellers ikke har kunnet sove på i årevis. Efter 2. behandling kunne jeg mærke, at jeg fik det meget bedre og mit humør steg og mit overskud blev meget bedre, hverdagens opgaver var ikke længere så svære at klare, nu hvor smerterne var væk og benene ikke længere så tunge og foden var nu ikke mere følelsesløs.

Lægerne havde sagt, at smertene var nogle jeg skulle lære at leve med, da der intet var at gøre ved det. Derfor er det svært at tro, at Dorte med sine utrolige blide tryk kan lave så store ændringer i kroppen så jeg efter kun 3 behandlinger er smerte fri. Hvis smerterne eller andre skavanker skulle dukke op igen er jeg ikke i tvivl om Dortes evner.

Tak for hjælpen

Ingelise Sørensen
Fjeldsted

Pga. gener efter 2 discus prolaps i min ryg kunne jeg ikke sidde ned mere end 5 til 10 minutter, så måtte jeg op for at gå omkring. Jeg kunne ikke køre bil (med foden på speederen) ret langt før smerterne begyndte i ryg, balde og ned i benet. Smerterne havde stor indflydelse på min hverdag.
Jeg forstod/forstår ikke behandlingen troede mest det var hokuspokus, men allerede første gang kunne jeg mærke ”noget”.
Efter relativt få behandlinger var smerterne væk.

Selvom du er i tvivl så prøv det alligevel!

Inge Holme, Sydfyn

Jeg har i mere end 15 år lidt af fibromyalgi og migræne og haft smerter i de fleste muskler og led og derfor været nødsaget til at tage et morfinlignende præparat og pamoldagligt i alle de år. Alligevel hjalp medicinen mig ikke rigtigt.

Allerede efter 1. behandling mærkede jeg en forandring og jeg gik hjem og sov i 3½ time, det har jeg ikke prøvet i de 15 år !
Efter de næste 2 behandlinger nedsatte jeg mit medicinforbrug til 1/4 af min normaldosis, og jeg fik det stadig bedre.

Jeg er blevet meget mere glad og kan bedre overskue tingene, mine smerter er aftaget meget, og jeg har fået mere energi. Desuden virker maven dagligt igen.
I dag, 1 år efter den 1. behandling, er mit medicinforbrug stadig på max 1/4 dosis, og jeg er nu helt smertefri, på de enkelte dage jeg tager medicinen, det var jeg slet ikke før. Mine migræneanfald kommer ikke så ofte mere og er heller ikke så voldsomme som før behandlingerne. Bedringerne har jeg mærket i hele kroppen.

Derfor har det været meget positivt for mig at få behandlingerne.

Herdis Aarøe
Hårslev, Nordfyn

Jeg har i mange år lidt meget af migræne. Det har været et meget stort problem for mig i min hverdag.
Jeg fik via en bekendt kontakt til Dorte, som har hjulpet mig helt enormt.
Hvor jeg gennem årene har fået den ene slags migrænemedicin efter den anden af lægerne, har Dorte på få gange stort set gjort mig rask.

Dorte har gået ind og behandlet årsagen til min migræne ved hjælp af hendes behandlinger. Hvor jeg førhen havde 4-5 migræneanfald om måneden, går jeg nu op til 8 uger uden et anfald.

Gitte Hansen, 41 år
Odense

Kranio sakral terapi er løsningen for mig:
I næsten 3 år har jeg haft ulidelige smerter i form af spændinger i nakke og ryg og i særdeleshed voldsom spændingshovedpine i store dele af døgnets 24 timer, hvor jeg mildt sagt ikke har kunnet holde ud at være til. Jeg lider af bindevævssygdommen Lupus og Leddegigt samt 3 andre kroniske autoimmune lidelser, som tilsammen gør det svært at medicinere mig. Derfor får jeg kun pamol som smertestillende, hvilket stort set ikke hjælper. MEN så hørte jeg Dorte fortælle om Kranio sakral terapi, og hvad min fysioterapeut har forsøgt at lindre hver uge i løbet af de ca 3 år, har Dorte næsten kureret på en enkelt behandling!!
Det er faktisk helt fuldstændig vanvittigt at tænke på, endog tro på, men det er sandt. Man kan ikke forstå, hvad det gør ved en, før man prøver det. Og jeg troede ikke på noget som helst, for jeg havde prøvet så meget, bl.a. Zoneterapi og Akkupunktur, men min desperation for at få det bare lidt godt igen vejede tungere – og nu hvor Dorte så har fået løsnet og rykket på nogle ting, virker min fysioterapi også en hel del bedre.
Eksempelvis sover jeg rigtig godt om natten nu, hvor jeg før vågnede mange gange pga. arme der sov og stiv nakke samt et hoved, der bare gjorde sindsygt ondt pga. spændinger. I det hele taget føles min krop mere fri nu. Om morgenen er jeg mere frisk – og faktisk et gladere menneske. Jeg føler, at jeg har fået mere energi – og det er bare fantastisk.
Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Man ligger bare og nærmest bliver nusset, men man kan mærke forandringen, når man er færdig. Den er forunderlig, men mærkbar, og det føles totalt surrealistisk at have det SÅ godt, som man ikke har haft det i lang tid. Og selvom jeg muligvis skal have Kranio skal terapi i perioder resten af mit liv, må jeg sige, at Dorte virkelig har hjulpet mig til at have det godt igen.

Anette J., 32 år
Odense

Efter i flere år at have gået med piskesmældssymptomer og dermed smerter i nakken og hovedpine pga et uheld med en gookart og flere deraf behandlinger gennem egen læge blev jeg af bekendte anbefalet at søge kraniosakralterapi ved Dorte. Her fik jeg 4 behandlinger og jeg fik det betydeligt bedre- smerterne i nakken og hovedet var væk-og vi blev enige om at stoppe behandling som sluttede i september 2008. Jeg har ikke haft smerter siden (marts 2009) og vil derfor anbefale kranio sakral terapi som behandling for smerter enten af den ene eller anden grund og jeg er ikke i tvivl om hvor jeg skal gå hen hvis jeg får brug for yderlig behandling.

Jeg vil anbefale kranio sakral terapi som behandling

Arne Bendtsen
Bredalsvej 67
5000 Odense C

Siden jeg kørte galt i januar 09 og fik piskesmæld og problemer med ryggen har jeg prøvet forskellig behandlinger der i blandt masør og fyss men da det ikk havde nogen særlig virkning på mig troet jeg ikke at jeg ville får det bedre .
Men der havde min mor hørt om Kranio sakral terapi og spurgte om jeg ikke havde lyst til og prøve det, og det ville jeg gerne siden de andre muligheder ikke fik mig til og få det bedre.

De 3 første gange jeg gik hos Dorte Larsen (Kranio sakral terapeut) kunne jeg mærke meget forskel. Efter det kommer det i små etaper, man kan mærke, at man har det godt efter behandling men man kan ikke forvente det forsvinder efter få dage så jeg forsætter min behandling hos Dorte Larsen (Kranio sakral terapeut) og ved jeg går der fra med et smil og meget lidt smerte.

PS. Jeg syntes det skal gå over sygesikringskortet for det virker bedre end fysioterapuet og massør. Vil anbefale det til folk med smerte.

Hilsen Lennart Hymøller

For snart syv år siden pådrog jeg mig en skade på mit haleben i forbindelse med fødselen af min søn.
Jeg fik at vide at smerterne herved ville fortage sig i løbet af en måneds tid.
Det gjorde de imidlertid ikke, og når jeg siden har nævnt det for min læge, sagde hun, at det var svært at gøre noget ved det.
Jeg havde derfor efterhånden vænnet mig til smerten og lært – mere eller mindre ubevidst – at undgå visse siddestillinger, da jeg henvendte mig til Dorte Larsen for at prøve med kranio-sakral terapi..

Hver behandling var en STOR oplevelse i sig selv, hvor jeg på en behagelig måde oplevede, at der skete forandringer i min krop. Også i dagene efter kunne jeg mærke, hvordan kroppen lige som arbejdede videre.
Jeg har efter hver behandling fortalt vidt og bredt om mine forunderlige oplevelser under og efter kranio-sakral terapien.
Hvad endnu bedre var, at jeg efter tre behandlinger måtte sande, at smerterne var væk!

Smerterne var efter alle de år blevet ret indgroet i min bevidsthed, at jeg stadig flere gange dagligt tager mig selv i at tænke “Nu kommer det til at gøre ondt i mit haleben!” men så afløses tanken af overraskelsen og glæden ved ikke længere at få ret. ☺

Tak for det!

Malene Wiig
Windelsvej 59
5000 Odense C

Da jeg både under og efter min graviditet var meget plaget af bækkenløsning og carpaltunnel syndrom, opsøgte jeg efter anbefaling Dorte.
Jeg var ved at blive skør af at have ondt, stive håndled og et løst bækken.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en stor forskel, jeg følte at jeg var blevet “sat sammen” igen og jeg kunne holde ud at gå længere ture med barnevognen.
Nu efter kun tre behandlinger mærker jeg stort set intet til det længere.

Med hensyn til mine håndled er forskellen også utrolig.
Jeg har fået en hel del bevægelighed tilbage i dem og er næsten smertefri.
Det er ikke nødvendigt med ret mange behandlinger før det er helt væk.

Dorte er en helt fantastisk behandler og kan varmt anbefales.

Med venlig hilsen
Louise K. Hansen

Jeg fik anbefalet Dorte af en veninde, da jeg døjede med skuldersmerter, som
ikke ville forsvinde trods medicinsk smertebehandling og fysioterapi.

Dortes behandling er meget behagelig, de første dage efter behandlingen
gjorde det meget ondt i skulderen, men stille og roligt og efter flere
behandlinger løsnede det op og har hjulpet mig.

Jeg har gået der jævnligt, da det er en god behandlingsform til diverse
skavanker, som lændesmerter, kæbespændinger og tennis-/golfalbue, som jeg desværre også løb ind i.

Det har også virket godt på min søn, som er løbet ind i småskader via sin
fodbold, hvor få behandlinger hjalp ham.

Kan klart anbefale kranio sakral terapi ved Dorte.

Vh Susanne