Privat

Jeg er født og opvokset på Nordfyn.
Efter studentereksamen flyttede jeg til Århus og uddannede mig til laboratorietekniker. Her arbejdede jeg på flere institutter på Århus Universitet med forskningsprojekter indenfor sygdom og genetik. I en kortere periode indimellem var jeg ansat på Levnedsmiddelkontrollen i Århus, inden turen gik tilbage Århus Universitet og dernæst til Fyn.

I 1998 flyttede jeg til Odense, hvor jeg i gennem en del år arbejdede på Odense Universitetshospital med forskning og genetik særligt indenfor brystkræft og astma samt allergi. Efter min 2. barselsorlov stod det helt klart for mig, at jeg skulle dreje i en anden retning – jeg blev introducereret for kranio sakral terapi (KST).
Da jeg selv havde haft stor gavn af kranio sakral terapi og mærket den positive virkning på krop og sjæl, fik jeg efterhånden stor interesse i at vide mere om teorien bag teknikkerne og lære at udføre selve håndværket.
I første omgang skulle jeg bare lige tage nogle kurser for at få “værktøjet” til at hjælpe min nærmeste familie, men derefter var jeg komplet hengivet til kranio sakral terapi Jeg måtte bare lære mere og mere om den fantastiske terapiform.
På Stanley Rosenberg Instituttet – www.stanleyrosenberg.com – har jeg modtaget en omfattende og meget grundig uddannelse, og jeg kan gang på gang fascineres af de mange effektive teknikker, der i dag er vigtige stykker værktøj i min hverdag.

I dag arbejder jeg udelukkende med at behandle i min egen klinik, der er separat indrettet på min bopæl. Jeg glædes hver eneste dag over mit fantastiske job, som jeg nyder at udføre.
Jeg giver en ærlig og helhjertet behandling og gør mit bedste for hver og en, der kommer til mig.

Dorte Larsen - Kranio Sakral Terapi i Odense