VELKOMMEN

Dorte Larsen – Kranio Sakral Terapi

Kranio sakral terapi er en effektiv behandlingsform til at frigøre dig for spændinger og smerter. Dine knogler og dit øvrige bindevæv kan genplaceres, så din kropsholdning modelleres på plads. Du ligger på briksen, typisk på ryggen med tøjet på. Der behandles med meget blide greb.

Kranio sakral terapi

Kranio sakral-systemet består af alle kranieknoglerne (inkl. ansigtsknoglerne), korsbenet (sacrum), hvirvelsøjlen, duramater (membranen omkring hjernen og rygmarven) og cerebrospinalvæsken, der cirkulerer mellem hjernens hulrum og rygmarvens centralkanal -altså også rummet mellem kraniet og korsbenet. Hele centralnervesystemet flyder i ca 100-200 ml cerebrospinalvæske.
Læs mere om kranio sakral terapi

Meditation

Jeg lærer dig konkrete teknikker, der kan hjælpe dig til at forstå og mærke, hvordan du kan komme i en meditativ tilstand.

Det foregår på den måde, at jeg viser dig teknikkerne, hvorefter du går hjem og bruger dem i dit liv.
1-2 vejledninger er nok til at komme godt i gang med at meditere.

Læs mere om meditation

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage eller Rosenberg Teknik, som det også hedder, gør det muligt at arbejde i dybden med kroppen vha lette tryk. Ved at holde dette lette tryk på et præcist område med spænding i et stykke tid, smeltes spændingen simpelthen væk. Det er en unik behandlingsform, som gør at man på samme tid arbejder med nervesystemet, musklerne og bindevævet.

Læs mere om bindevævsmassage

Organmassage

Bindevævsmassagen er den grundlæggende behandlingsteknik i Organmassage.

Organmassage kan hjælpe dig med at genoprette helbredet og en optimal organfunktion. Det er en blid og præcis behandlingsform, der forbedrer cirkulationen og frigør spændinger i musklerne omkring og i selve organerne. Organmassage stammer oprindeligt fra osteopatien (en lille gruppe læger, der desuden arbejdede manuelt i deres medicinske praksis) i USA, og er videreudviklet af franske osteopater.

Læs mere om organmassage

ALT-Ansigtsløftningsteknik

Bindevævsmassagen er den grundlæggende behandlingsteknik i ALT-Ansigtsløftningsteknik.

ALT-Ansigtsløftningsteknikken er en afslappende, blid og behagelig ansigtsmassage, der samtidig kan være meget effektiv til at fjerne smerter og spændinger. Ved at fjerne den ophobede stress fra huden og musklerne får ansigtet et mere symmetrisk og levende udtryk.

Læs mere om ALT-Ansigtsløftningsteknik

Behandlingstidsrum

For at få en behandling skal du altid bestille tid.
Følgende åbningstider er vejledende og kan afvige uge for uge.
Jeg har klinik i Odense.

Telefontid

Telefontid er alle hverdage mellem kl. 08.00 – 17.00.
I tilfælde af at jeg er optaget, send da gerne en sms eller mail med dit telefonnummer,
eller indtal en besked.
Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt derefter.

MANDAG: 08:30 – 15:30

TIRSDAG: 08.30 – 15.30

ONSDAG: 08:30 – 16:30

TORSDAG: 08:30 – 15:30

FREDAG: 08:30 – 13:00

LØRDAG OG SØNDAG:  LUKKET